Mi ez az egész?

Szánj pár percet erre és olvasd végig, magunkért, magadért. Köszönöm!

Egyesületünk célja: A motorosok érdekvédelme a motorosok jogi, kárrendezési, érdekképviseleti, biztosítási képviselete.

Mindenki tapasztalta már aktív motorosként, talán saját bőrén is, hogy gyakran a napi közlekedésben, alárendelt szerepet adnának nekünk motorosoknak, annak ellenére, hogy ugyan olyan jogunkban áll közlekedni, létezni, levegőt venni és a gázt húzni, mint bárki másnak.

Hatóságokkal szemben, lépten-nyomom azt tapasztalom, persze vannak szerencsére kivételek, hogy nehezen képviselhetőek a motoros érdekei, jogai, néhány pejoratív hozzáállással bíró ember miatt. Ezeken a hozzáállásokon a gondolkodás irányunkban pozitív megváltoztatásán dolgozunk, amihez a TE, a TI SEGÍTSÉGETEK is kérjük.

SZÜKSÉG VAN RÁD az összefogáshoz annak érdekében, hogy közösen ha kell együttesen megmozdulva is ÉRVÉNYESÍTSÜK, ELÉRJÜK, számunkra ugyan úgy kijáró egyenrangú hozzáállást és tiszteletet.

Arra kérlek csatlakozz hozzánk „CSATLAKOZÁS GOMB” és érjük el mindazt, amiről írok. Szeretném felhívni kedves figyelmed, hogy a Motoros Érdekvédelmi Egyesület, nem politikai, nem sportegyesületi szerveződés, hanem tisztán, szakmai alapokon nyugvó, működő, életszerű motoros érdekeket védő egyesület.

 A legfontosabb elérendő céljaink a teljesség igénye nélkül:

  • Motoros autópálya matrica ideális, igazságos reformálása.
  • Motorosbarát szalagkorlátok kiépítése mindenhol, ahol erre igazából szükség van.
  • Motorosokat érintő KRESZ szabályok 21. századi értelmezése és változtatása.
  • Motorosok kárrendezési ügyeinek megoldhatósága, másik fél, rendőrség, biztosítók, közútkezelő, más hatóságok ellen.
  • Motorosok védelme érdekében a KRESZ szabályok megváltoztatása.

 

 

Ezeken a célokon felül igyekszünk a motoros ügyek, célok, rendezvények, szervezetek, egyesületek, alapítványok, klubok, „M.C-k” képviseletében is eljárni.  

Motoros szerveződések, kezdeményezések segítésében, létrehozatalában és ezek érdekében lobbizási tevékenységet hajtunk végre.

A motorozás, mint hobbi és szabadidő tevékenység népszerűsítése, ezen életmód kultúrájának megismertetése, a motorozás oktatása, népszerűsítése, a motorkerékpáros kultúra és technikai örökségünk ápolása is fontos feladatunk.